Ez mi?

A blog célja bemutatni a hazai és külföldi microstock fotósok munkáit! Várom a véleményeket, hozzászólásokat a képekhez, videókhoz! Amennyiben szeretnéd megosztani a képeidet, arra is lehetőséget biztosítok. Üdv Maxatee

Szponzorált link

Kommentek

Társoldal

Stock photos - Redbaron

2007.10.28. 10:31 | Maxatee | 3 komment

Címkék: kép videó fényképezés pénzkeresés fotózás photo picture agency upload image képgaléria 123rf fotolia jogdíjmentes bigstockphoto stockxpert shutterstock istockphoto dreamstime luckyoliver imagecatalog stockphoto microstock gettyimages stockfotó gallery maxatee royaltyfree crestock absolutvision

Stockphotos gallery - Redbaron best of picture!


Redbaron azaz Tomasz Trojanowski egy lengyel fotós, a microstock oldalakon a népszerűek közé tartozik! Elsősorban család, business témában alkot. Képeire jelemző a kreativitás az átgondolt koncepció. Népszerű oldalakon van fenn kb. 3600 db-os galériája: Shutterstock, Istockphoto, Dreamstime, Fotolia, Bigstockphoto, Crestock, Stockxpert, 123rf, Absolutvision. Érdemes megnézni a legsikeresebb képeiből készült videót. Várom a véleményetek a videóval, képekkel kapcsolatban!
(A képek alatt a tovább gombra kattintva érhető el a videó!)









   Ajánló   

Stock photos - Yuri Arcurs
Stock photos - Andresr
Ügynökség összefoglaló #1
Ügynökség összefoglaló #2
Ügynökség összefoglaló #3
Shutterstock

A bejegyzés trackback címe:

https://stockphotogallery.blog.hu/api/trackback/id/tr26209802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joruba · http://www.jorubafoto.eu 2007.10.29. 17:45:53

Klasszul megcsináltad, tetszik a választott zene is. Köszi! :)

Maxatee · http://stockphoto.blog.hu 2007.10.29. 18:38:55

Te kis cseles :) Először nem értettem, mondom honnét láttad, utána jöttem rá, gondolom a Youtube-ra mentél rá! Türelem, hamarossan kikerül ide is. Amúgy az eddig felkerült fotósokról mi a véleményed?

joruba · http://www.jorubafoto.eu 2007.10.29. 19:31:04

Tök véletlenül botlottam bele. Megnéztem a videót aztán meg kiadott alul valami menüt, amiben az egyik kép olyan volt mintha az enyém lett volna. Mondom ez meg hogy a vérbe?!
Rákattintok, azt nini :)))

Nem semmi felhozatal, nem is értem hogy kerülök én ide..
süti beállítások módosítása